compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Dolittle 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Dolittle 3D

Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle)

Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle)

Delen op facebook
Dolittle 3D
Nederlandse première: 16-1-2020
Verenigde Staten, 2020, 101 min,

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland waar hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen beleeft, oude vijanden ontmoet en nieuwe wonderlijke wezens leert kennen.

Dolittle 3D trailer en bijzonderheden

Voor acteur Robert Downey Jr.'s is dit zijn eerste niet- Iron Man rol sinds hij speelde in The Judge (2014).

Trailer van Dolittle 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dolittle 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/cBMtgQCh80A/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film zit vol met bekende gezichten en stemmen. Acteur Robert Downey Jr. die voor deze film in de rol kroop van hoofdpersonage Dr. John Dolittle is bijna niet meer weg te denken van het witte doek. Na zijn welbekende rol als Tony Stark in de Marvel films, waaronder Avengers: Endgame (2019) en Iron Man weet bijna iedereen wie hij is.

Ook spelen Tom Holland, Emma Thompson, Rami Malek en Selena Gomez een rol in de film waarbij ze alle vier een stem inspreken. Tom Holland is na zijn rol als Spiderman en Peter Parker, in onder andere Spider-Man: Far From Home (2019) en Spider-Man: Homecoming (2017), een welbekende en geliefde acteur geworden. Emma Thompson is natuurlijk onder de jongeren bekend door vooral haar rol als Nanny McPhee in Nanny McPhee (2005). Ook kan je haar kennen door haar rol in de Harry Potter films, zoals Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) en Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007), waarin ze de rol van Professor Sybil Trelawney speelde.

Regisseur Stephen Gaghan is vergeken met de cast nog een beetje aan de start van zijn carrière als het gaan om regisseren. Voorheen regisseerde hij Gold (2016) en Syriana (2005).

Dolittle 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dolittle 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dolittle 3D zien? Koop of huur de film hier:Dr. John Dolittle leeft met zijn exotische dieren als gezelschap maar wanneer Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat hij opzoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie.

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling (Harry Collett, Dunkirk) en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla (Rami Malek, Bohemian Rhapsody), een enthousiaste maar onnozele eend (Octavia Spencer, Hidden Figures), een cynische struisvogel (Kumail Nanjiani, The Big Sick) die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer (John Cena, Bumblebee), en een eigenwijze papegaai (Emma Thompson, Last Christmas).

Productiemaatschappij: Perfect World Pictures, Team Downey, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Robert Downey Jr.

Dr. John Dolittle
Emma Thompson

Polynesia
Rami Malek

Chee-Chee
Jessie Buckley

Queen Victoria