compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Joaquin Phoenix (John Callahan) en Jonah Hill (Donny)

Joaquin Phoenix (John Callahan) en Jonah Hill (Donny)

Delen op facebook
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Nederlandse première: 14-6-2018
Verenigde Staten, 2018, 113 min,

Na een wilde nacht belandt de dranklustige John Callahan (Joaquin Phoenix) in de rolstoel. Zijn leven lijkt over. Maar dan gloort er nieuwe hoop aan de horizon als hij bij de Anonieme Alcoholisten John Jonah Hill ontmoet en ontdekt dat hij een talent heeft voor cartoons.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot trailer en bijzonderheden

De echte John Callahan raakte op zijn 21e verlamd door een auto-ongeluk na een dag drinken. De chauffeur van de auto was een man waarmee hij op kroegentocht was geweest. Na zijn ongeluk begon Callahan met het maken van nogal brute cartoons die hij met een pen tussen twee knuisten maakte.

Trailer van Don't Worry, He Won't Get Far on FootBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Don't Worry, He Won't Get Far on Foothttps://i1.ytimg.com/vi/0UTIYWpG9Rc/hqdefault.jpg2018-03-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gus Van Sant regisseerde eerder My Own Private Idaho. Joaquin Phoenix speelde onder meer in Johnny Cash-biografie Walk the Line (2005), Her (2013) en The Master (2012). Jonah Hill speelde onder andere in 21 Jump Street (2012) en The Wolf of Wall Street (2013).

Onze recensie ***00

Joaquin Phoenix en Jonah Hill in 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' (c) 2018.

Recensie Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

Na twee matig ontvangen films is Gus van Sant terug met een onderhoudende, maar ook tikje brave biopic over de Amerikaanse cartoonist John Callahan. ...lees de volledige recensie

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot - Bioscopen, Tijden & Tickets

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Don't Worry, He Won't Get Far on Foot zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na een door alcohol veroorzaakt ongeluk lijkt Johns leven voorbij. Maar dan ontdekt hij dat hij een talent heeft voor politiek incorrecte cartoons. Met Joaquin Phoenix en Jonah Hill.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Anonymous Content, Big Indie Pictures, Iconoclast

Cast & Regisseur