compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Donít Let Me Be Misunderstood

speciaal programma

Pitch

RECODING ART (2019, Moreschi & Pereira, 14 min)
Veel mensen hebben moeite met het begrijpen van moderne kunst. Gaat het een kunstmatige intelligentie (AI) beter af? Een groep Braziliaanse wetenschappers heeft een AI-systeem geleerd om kunst te interpreteren en laten de machine nu los in het Van Abbemuseum, met verrassende gevolgen.

FOREVER (2020, Mitch McGlocklin, 7 min)
In deze aangrijpende animatiefilm belt een man naar een verzekeringsmaatschappij om erachter te komen waarom zijn verzekeringen steeds worden geweigerd. Volgens zijn data-analyse vormt hij een te groot risico, aldus het AI-systeem van de verzekeringsmaatschappij.

MOOD ATLAS (2020, Mia Mullarkey, 19 min)
Zijn bipolaire aandoening blijft het leven van Shane verstoren. Als hij in een bijzonder diep persoonlijk dal terechtkomt besluit hij samen te werken met een team neurowetenschappers om een plattegrond van zijn brein te maken. Maar geeft dit hem de antwoorden om zijn leven weer mee op de rit te krijgen?

en Hysterical Girl (2020).
Delen op facebook
Donít Let Me Be Misunderstood
2021,

bijzonderheden

Onderdeel van InScience 2021.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Donít Let Me Be Misunderstood - Bioscopen, Tijden & Tickets

Donít Let Me Be Misunderstood in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Donít Let Me Be Misunderstood zien? Koop of huur de film hier:Meerdere korte films waaronder Hysterical Girl (2020)Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series