compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 15-10 t/m 21-10
Film van de week!
MENU

Dora and the Lost City of Gold

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Dora and the Lost City of Gold

Eva Longoria (Elena), Isabela Moner (Dora) en Michael Peña (Dora's Father)

Eva Longoria (Elena), Isabela Moner (Dora) en Michael Peña (Dora's Father)

Delen op facebook
Dora and the Lost City of Gold
Nederlandse première: 8-8-2019
Australië, Verenigde Staten, 2019, 102 min,

Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school.

Bekijk bij:

Dora and the Lost City of Gold trailer

Trailer van Dora and the Lost City of GoldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dora and the Lost City of Goldhttps://i1.ytimg.com/vi/ugSC1caoTgY/hqdefault.jpg2019-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dora and the Lost City of Gold - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dora and the Lost City of Gold in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Productiemaatschappij: Nickelodeon Movies, Paramount Players, Screen Queensland (with the assistance of), Walden Media (co-production)

Cast & Regisseur