compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Dragon Ball Super: Broly

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly filmstill

Dragon Ball Super: Broly filmstill

Delen op facebook
Dragon Ball Super: Broly
Nederlandse première: 24-1-2019
Japan, 2018, 101 min,

Goku en Vegeta ontmoeten de legendarische Broly van de planeet Saiya. Ze moeten de aarde beschermen tegen Broly, die uit is op wraak.

Bekijk bij:

meJane

Dragon Ball Super: Broly trailer en bijzonderheden

Dit is de eerste animefilm die wereldwijd uitkomt op IMAX.

Trailer van Dragon Ball Super: BrolyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dragon Ball Super: Brolyhttps://i1.ytimg.com/vi/DDI1e0DVE6Q/hqdefault.jpg2019-01-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tatsuya Nagamine maakt vaker animefilms. De bekendste is One Piece Film Z.

Dragon Ball Super: Broly - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dragon Ball Super: Broly in de bioscoop

Synopsis distributeur

Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen?
Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken. Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden!
Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie.

Productiemaatschappij: Bandai, Bandai Namco Entertainment, Fox, Fuji Television Network, Shueisha, Toei, Toei Animation

Cast & Regisseur

Sean Schemmel

Goku / Gogeta
Christopher Sabat

Vegeta / Gogeta / Piccolo / Shenron / King Vegeta
Jason Douglas

Beerus / King Cold