compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly

****1/2
Waardering: 4.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

actie, animatie, fantasy

Pitch van Dragon Ball Super: Broly
Dragon Ball Super: Broly filmstill
Dragon Ball Super: Broly filmstill
Delen op facebook
Dragon Ball Super: Broly
Nederlandse première: 24-1-2019
Japan, 2018, 101 min,
Goku en Vegeta ontmoeten de legendarische Broly van de planeet Saiya. Ze moeten de aarde beschermen tegen Broly, die uit is op wraak.
trailer en bijzonderheden over Dragon Ball Super: Broly
Dit is de eerste animefilm die wereldwijd uitkomt op IMAX.
Aanloop van Dragon Ball Super: Broly
Regisseur Tatsuya Nagamine maakt vaker animefilms. De bekendste is One Piece Film Z.
BioscoopAgenda van Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly in de bioscoop

Wil je Dragon Ball Super: Broly zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Goku en Vegeta ontmoeten de legendarische Broly van de planeet Saiya. Ze moeten de aarde beschermen tegen Broly, die uit is op wraak. Dit is de eerste animefilm die wereldwijd uitkomt op IMAX.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen?
Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken. Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden!
Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie.