compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Dragon Soldiers

*1/2000
Waardering: 1.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In in de buitenwijk van een stadje schuilt een dodelijk monster in het omringende bos en doodt iedereen die te dichtbij komt. Wanhopig om de aanvallen te stoppen, wordt een groep elite-soldaten geronseld om de situatie aan te pakken. De jagers worden snel de prooi terwijl ze worstelen om het angstaanjagende, vuurspuwende beest te doden.
Delen op facebook
Dragon Soldiers
Verenigde Staten, 2020, 89 min,

Bekijk bij:

Dragon Soldiers trailer en bijzonderheden

De film kreeg een verdeeld ontvangst: sommige mensen haten de fantasie-elementen die verweven zijn met het dagelijks leven in de film en tegelijk kreeg de films ook een hoop fans die juist gecharmeerd raakten van het fantastische, wat de film potentiële cult maakt.

Trailer van Dragon SoldiersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dragon Soldiershttps://i1.ytimg.com/vi/m1sgQX84Meo/hqdefault.jpg2020-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Hank Braxtan heeft een zestal films gemaakt die uitsluitend bedoeld waren voor de Amerikaanse markt, deze is zijn eerste internationale film.
Ruben Pla is een acteur en regisseur bekend van Insidious (2010), "The Kill" (2014) en "Contracted" (2013). Antuone Torbert was eerder te zien in "Alien Expedition" (2018).

Dragon Soldiers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dragon Soldiers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dragon Soldiers zien? Koop of huur de film hier:Een dodelijk wezen verbergt zich in de bossen rond een buitenwijk en doodt iedereen die dichtbij komt. Een elitegroep soldaten komt in actie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Automatic Entertainment

Cast & Regisseur

Ruben Pla

Artie Cameron
Carter Braxtan

Lee Roy Jankens
Heath C. Heine

Bobby Tristan
Spencer C. Warthen

Vagrant Overlord
Hank Braxtan

Regisseur