compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Duck Duck (NL)

Duck Duck (NL)

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie

Pitch van Duck Duck (NL)
Duck Duck (NL) filmstill
Duck Duck (NL) filmstill
Delen op facebook
Duck Duck (NL)
Nederlandse première: 3-7-2019
China, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2018, 91 min,
De uitbundige gans Ben vertoont liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht dan dat hij zich druk maakt om anderen. Maar dan moet Ben door een ongeluk onverwacht de kleine eendjes Mo en Vie helpen op reis. Tijdens de reis ziet kat Banzou hen als een lekker hapje…
trailer en bijzonderheden over Duck Duck (NL)
De film won de jury-prijs voor de beste animatiefilm tijdens het Beijing Student Film Festival 2018. De film is met zijn 40 miljoen dollar, tot nu toe de duurste animatiefilm ooit gemaakt in China.
Aanloop van Duck Duck (NL)
Regie-debuut van regisseur Christopher Jenkins, die eerder meewerkte aan de animatiefilms Surf's Up (2007), Hercules (1997) en "Atlantis: de verzonken stad" (2001).
BioscoopAgenda van Duck Duck (NL)

Duck Duck (NL) in de bioscoop

Wil je Duck Duck (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De uitbundige gans Ben vertoont liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht dan dat hij zich druk maakt om anderen. Maar dan moet Ben door een ongeluk onverwacht de kleine eendjes Mo en Vie helpen op reis.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan. Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!