compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Duggholufólkið

Duggholufólkið

***1/20
Waardering: 3.8/5

avontuur, familiefilm

Pitch van Duggholufólkið
Geen bereik
Geen bereik
Delen op facebook
Duggholufólkið
IJsland, 2007, 83 min,
Kali moet met Kerstmis naar zijn vader die met zijn nieuwe gezin in een afgelegen boerderij woont. Zijn saaie vakantie verandert volledig als de ouders allebei plotseling naar het ziekenhuis moeten en Kali met zijn stiefzus achterblijft. Ze storten zich in een ijskoud avontuur waarbij fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen.
bijzonderheden over Duggholufólkið
Regisseur Ari Kristinsson heeft niet alleen de regie gedaan van Geen Bereik, hij is ook verantwoordelijk voor het verhaal en de productie van de film. Hij won eerder een prijs bij het Cinekidfestival 1998 voor zijn film 'Stikkfrí'.

In de film worden alle kanten van IJsland getoond.
Aanloop van Duggholufólkið
Regisseur Ari Kristinsson maakte eerder o.a. Cold Fever.
Recensies van Duggholufólkið
BioscoopAgenda van Duggholufólkið

Duggholufólkið in de bioscoop

Wil je Duggholufólkið zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Kali moet met Kerstmis naar zijn vader die met zijn nieuwe gezin in een afgelegen boerderij woont. Zijn saaie vakantie verandert volledig als de ouders allebei plotseling naar het ziekenhuis moeten en Kali met zijn stiefzus achterblijft. Ze storten zich in een ijskoud avontuur waarbij fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen. Regisseur Ari Kristinsson heeft niet alleen de regie gedaan van Geen Bereik, hij is ook verantwoordelijk voor het verhaal en de productie van de film.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen