compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Dumbo 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Dumbo 3D

Dumbo 3D filmstill

Dumbo 3D filmstill

Delen op facebook
Dumbo 3D
Nederlandse première: 27-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 112 min,

Een klein olifantje dat met behulp van zijn grote oren kan vliegen en een circus redt. Maar als het circus een nieuwe tour begint. Ontdekken Dumbo en zijn vrienden dat er meer schuilt achter het circus.

Dumbo 3D trailer en bijzonderheden

Lucy DeVito is de dochter van Danny DeVito

Trailer van Dumbo 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dumbo 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/bQQxQTxCItU/hqdefault.jpg2019-03-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tim Burton regisseerde ook Edward Scissorhands(1990), Corpse Bride(2005) en Alice in Wonderland (2010).

Danny DeVito speelde ook in Space Jam (1996), Men in Black (1997) en "House Broken" (2010).

Lucy DeVito speelde ook in Syrup (2013).

Dumbo 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dumbo 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dumbo 3D zien? Koop of huur de film hier:Meesterregisseur Tim Burton trakteert op het verhaal van een klein olifantje dat met behulp van zijn grote oren kan vliegen en een circus redt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Productiemaatschappij: Tim Burton Productions, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Colin Farrell

Holt Farrier
Michael Keaton

V. A. Vandemere
Danny DeVito

Max Medici
Eva Green

Colette Marchant
Alan Arkin

J. Griffin Remington
Tim Burton

Regisseur