compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Dune

Pitch van Dune

Timothée Chalamet (Paul Atreides)

Timothée Chalamet (Paul Atreides)

Delen op facebook
Dune
Nederlandse première: 16-9-2021
Canada, Hongarije, Verenigde Staten,

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.
Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen...

Dune trailer

Trailer van DuneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dunehttps://i1.ytimg.com/vi/XBr6g_uaCLs/hqdefault.jpg2020-09-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dune - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dune in de bioscoop

Synopsis distributeur

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.
Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Productiemaatschappij: Legendary Entertainment, Villeneuve Films, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Rebecca Ferguson

Lady Jessica
Timothée Chalamet

Paul Atreides
Jason Momoa

Duncan Idaho
Zendaya

Chani
Charlotte Rampling

Gaius Helen Mohiam
Dune poster

Nieuws over Dune