compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Delen op facebook
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Nederlandse première: 30-3-2023
Canada, Verenigde Staten, 2023, 134 min,

In Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves beginnen een charmante dief en een bende onwaarschijnlijke avonturiers aan een epische zoektocht om een verloren relikwie terug te vinden, maar het loopt gevaarlijk mis als ze in aanraking komen met de verkeerde mensen.

Bekijk bij:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer

Trailer van Dungeons & Dragons: Honor Among ThievesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieveshttps://i1.ytimg.com/vi/4slT37E7Nj8/hqdefault.jpg2023-03-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves in de bioscoop

Wil je Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zien? Koop of huur de film hier:Een charmante dief en een bende onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische zoektocht om een verloren relikwie terug te vinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

Productiemaatschappij: Allspark Pictures, Entertainment One (in association with), Hasbro, Hasbro Studios, Paramount Pictures (presents)

Nieuws over Dungeons & Dragons: Honor Amon..