compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Echo Base Charity Con 2019

***1/20
Waardering: 3.5/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Echo Base Charity Con 2019

Delen op facebook
Echo Base Charity Con 2019
Nederlandse première: 18-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 142 min,

Speciale vertoning van Star Wars: The Rise of Skywalker in het kader van Echo Base Con op zaterdag 21 december 2019 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Echo Base Charity Con 2019 trailer en bijzonderheden

Tijdens de beurs is er een enorme hoeveelheid merchandise (speelgoed, posters, T-shirts, boeken etc.) te koop, vindt er een veiling plaats met unieke stukken ten behoeve van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), zijn er vele Star Wars-cosplayers en rijden bekende robots als R2-D2 en BB-8 rond.

Trailer van Echo Base Charity Con 2019Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Echo Base Charity Con 2019https://i1.ytimg.com/vi/Iq3m6T6M5lg/hqdefault.jpg2019-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Stichting Echo Base houdt zich bezig met het organiseren van Star Wars-conventies genaamd Echo Base Charity Con met als doelstelling geld in te zamelen voor verschillende goede doelen.
De opbrengst van de editie 2019 zal worden gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Meer informatie vind je op echobasecon.nl.

Onze recensie ****1/2

Recensie Star Wars: The Rise of Skywalker (SPOILER VRIJ)

Op 18 december komt het laatste deel van de Star Wars filmlseries uit in de bioscoop. Redacteur Ilse had de kans om de film eerder the zien en dat hoef je een Star Wars fan niet twee keer over na te laten denken. ...lees de volledige recensie

Recensies van Echo Base Charity Con 2019

Echo Base Charity Con 2019 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Echo Base Charity Con 2019 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Echo Base Charity Con 2019 zien? Koop of huur de film hier:Speciale vertoning van Star Wars: The Rise of Skywalker in het kader van Echo Base Con op zaterdag 21 december 2019 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Productiemaatschappij: Bad Robot, Lucasfilm, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Oscar Isaac

Poe Dameron
Adam Driver

Kylo Ren
Carrie Fisher

Leia Organa
Mark Hamill

Luke Skywalker
Ian McDiarmid

Palpatine
J.J. Abrams

Regisseur
Echo Base Charity Con 2019 poster

Nieuws over Echo Base Charity Con 2019