compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Echo

Echo

Voor alle leeftijden

Pitch

Elf jongeren ontdekken dat Apeldoorn volledig verlaten is. Hoewel ze elkaar nauwelijks kennen, moeten ze met elkaar samenwerken om een manier te vinden om te overleven in een bekende omgeving waar nieuwe regels gelden.
Delen op facebook
Echo
Nederlandse première: 12-12-2019
82 min,

Echo trailer en bijzonderheden

De film werd gesubsidieerd door de gemeente Apeldoorn. Bijna de voltallige cast & crew bestaat uit inwoners van de Gelderse gemeente.
Trailer van EchoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Echohttps://i1.ytimg.com/vi/1fKgQlghykM/hqdefault.jpg2019-09-05

Aanloop

Regisseur Rúnar Rúnarsson bracht zijn eerste geregisseerde documentaire uit in 2002. Daarna heeft hij een aantal films en korte films geregisseerd zoals 'Þrestir' (2015) en Eldfjall (2011).

Echo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Echo in de bioscoopSynopsis distributeur

Een menselijke eindejaarsfilm uit IJsland.
Terwijl de mensen zich opmaken voor de feestdagen, valt een bijzondere stemming over het eiland. Iedereen lijkt opgewonden of nerveus. Sommigen zijn alleen, anderen komen bij elkaar. Middenin het land staat een boerderij in brand. Op en school spelen de kinderen het kerstverhaal. Een mens wordt geboren, een ander begraven. In een museum maakt een moeder ruzie met haar ex-man. In 56 ogenschijnlijk onverbonden scenes schetst Echo een warm portret van een moderne samenleving en diens bewoners, met hun emoties, hun behoeftes, maar bovenal hun menselijkheid.

Productiemaatschappij: Bord Cadre Films (co-production), Nimbus Film Productions, Nimbus Iceland, Pegasus Pictures