compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Een rest keert weer

Een rest keert weer

documentaire

Pitch van Een rest keert weer
De film gaat over de ervaringen van een groep jonge joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Het onderzoek voor deze film heeft geleid tot de tentoonstelling Exodus. Illegale Palestina-gangers 1945-1948.In de inleiding gaat Gischler in op de internationaal politieke context waarin de clandestiene migratie plaatsvond en legt hij aan de hand van voorbeelden uit hoe de strijd om joodse onafhankelijkheid publiekelijk ontvangen werd....
Delen op facebook
Een rest keert weer
Nederland, 2014, 50 min,
trailer
BioscoopAgenda van Een rest keert weer

Een rest keert weer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Een rest keert weer zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Een rest keert weer.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De film gaat over de ervaringen van een groep jonge joodse Nederlanders die na de Tweede Wereldoorlog illegaal en met grote hindernissen naar Palestina reisden.Het onderzoek voor deze film heeft geleid tot de tentoonstelling Exodus. Illegale Palestina-gangers 1945-1948.In de inleiding gaat Gischler in op de internationaal politieke context waarin de clandestiene migratie plaatsvond en legt hij aan de hand van voorbeelden uit hoe de strijd om joodse onafhankelijkheid publiekelijk ontvangen werd.