compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Eismayer (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,d

Pitch van Eismayer (EN subtitles)

Anton Noori (Striegl)

Anton Noori (Striegl)

Delen op facebook
Eismayer (EN subtitles)
Nederlandse première: 11-5-2023
Duitsland, Oostenrijk, 2022, 87 min,

In Eismayer is sergeant-majoor Eismayer de meest gevreesde trainer en machomodel in het Oostenrijkse leger en leeft in het geheim als homoseksuele man. Wanneer hij verliefd wordt op een jonge, openlijk homoseksuele soldaat, staat zijn wereld op zijn kop.

Eismayer (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op echte gebeurtenissen.

Trailer van Eismayer (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Eismayer (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/o9SfQvjQSUw/hqdefault.jpg2023-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur David Wagneris vooral bekend als scenarioschrijver van onder meer Pretty Persuasion (2005), The Girl Next Door (2004) en Van Wilder (2002).
Gerhard Liebmann is bekend van zijn rollen in Erik & Erika (2018), Atmen (2011) en Lourdes (2009).

Eismayer (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Eismayer (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Eismayer (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Sergeant-majoor Eismayer is de meest gevreesde trainer en machomodel in het Oostenrijkse leger en leeft in het geheim als homoseksuele man.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sergeant-majoor Eismayer, de meest gevreesde trainingsofficier in het Oostenrijkse leger, heeft een geheim dat hij zorgvuldig voor het publiek verbergt: hij is homoseksueel. Wanneer hij verliefd wordt op een rekruut, wordt zijn heteronormatieve bestaan op zijn kop gegooid. Voor een man als Eismayer kan een homoseksuele relatie niet worden verzoend met het traditionele begrip van wat een soldaat zou moeten zijn. Zal hij zijn imago van een keiharde machoman behouden of zijn hart volgen? Is er een manier om beide te doen? Gebaseerd op echte gebeurtenissen.

Productiemaatschappij: arte, Austrian Film Institute (produced with the support, Film Fonds Wien (produced with the support of), Film Industry Support Austria (produced with the s, Golden Girls Filmproduktion (presents), Land Steiermark, department 9 - Culture, Europe, E, Loco Films (presents), ZDF/Arte, Österreichischer Rundfunk (ORF) (in cooperation wi

Cast & Regisseur

Gerhard Liebmann

Charles Eismayer
Luka Dimic

Mario Falak
Julia Koschitz

Christina Eismayer
David Wagner

Regisseur
Eismayer (EN subtitles) poster