compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

El buen patrón (EN subtitles)

The Good Boss

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch

In afwachting van een bezoek van een commissie die zijn bedrijf een onderscheiding zou kunnen toekennen, probeert een charismatische fabriekseigenaar koortsachtig alle problemen met zijn werknemers op te lossen waarmee hij onbewust een explosieve kettingreactie met grote gevolgen in gang zet.
Delen op facebook
El buen patrón (EN subtitles)
Nederlandse première: 2-6-2022
Spanje, 2021, 120 min,

El buen patrón (EN subtitles) trailer

Trailer van El buen patrón (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film El buen patrón (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/dN-HeHZilOA/hqdefault.jpg2022-06-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

El buen patrón (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

El buen patrón (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je El buen patrón (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De charismatische fabriekseigenaar Blanco staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid. Alles in zijn familiebedrijf dat industriële weegschalen produceert, moet hiervoor gesmeerd lopen.
Maar Blanco’s perfecte plaatje wordt bedreigd wanneer hij te maken krijgt met een ontslagen werknemer die uit is op wraak, een depressieve opzichter en een verliefde en ambitieuze stagiaire. Om zijn kansen op de prijs niet te verspelen en de balans in zijn bedrijf te herstellen, bemoeit de manipulatieve 'goede baas' zich schaamteloos met het privéleven van zijn medewerkers en overschrijdt hij bijna elke denkbare grens. Hiermee zet hij onbewust een explosieve kettingreactie met grote gevolgen in gang.

Productiemaatschappij: MK2, Orange, Radio Televisión Española (RTVE), Reposado Producciones, Televisió de Catalunya (TV3), The MediaPro Studio