compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > El Hijo de la Novia

El Hijo de la Novia

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

drama, komedie

Pitch
De 42-jarige Rafael runt het familierestaurant in Buenos Aires. Hij kan zijn drukke leven nog nauwelijks aan, ook voor zijn nieuwe vriendin heeft Rafael nauwelijks tijd, net zo min als voor zijn dochtertje uit zijn vorig huwelijk. Zijn moeder heeft hij al meer dan een jaar niet meer opgezocht in het ziekenhuis. Een onverwachte gebeurtenis doet zijn kleine, drukke wereldje op de grondvesten daveren.
Delen op facebook
El Hijo de la Novia
Nederlandse première: 2002
Argentinië, Spanje, 2001, 123 min,
bijzonderheden
Toen regisseur Juan José Campanella van zijn vader hoorde dat deze voor de kerk wilde trouwen met zijn moeder - een Alzheimer-patiënte - wist hij dat hij de ideale plot had gevonden voor een nieuwe speelfilm. De film was een enorme hit in Argentinië en werd vorig jaar uitgekozen om mee te dingen naar een Oscarnominatie voor beste buitenlandse film. Winnaar van de Special Jury Prize in Montreal en de Publieksprijs in Havana (2001).
Aanloop
Juan José Campanella (Buenos Aires, 1959) leeft en werkt in New York sinds 1984, waar hij film studeerde aan de universiteit. Hij maakte er verschillende televisiefilms en in 1991 maakte hij zijn eerste (Amerikaanse) langspeelfilm "The boy who cried bitch". In 1999 maakte Campanella zijn eerste Argentijnse langspeelfilm, "El mismo amor, la misma lluvia".
El Hijo de la Novia - Bioscopen, Tijden & Tickets

El Hijo de la Novia in de bioscoop

Wil je El Hijo de la Novia zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor El Hijo de la Novia.


Als een 40-jarige workaholic het huwelijk van zijn ouders moet regelen ontdekt hij de echte waarden van het leven.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen