compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU

El Presidente

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van El Presidente

Ricardo Darín (Hernán Blanco)

Ricardo Darín (Hernán Blanco)

Delen op facebook
El Presidente
Nederlandse première: 19-7-2018
Argentinië, Frankrijk, Spanje, 2017, 114 min,

De Argentijnse president raakt tijdens een topberaad van Latijns-Amerikaanse presidenten betrokken bij een corruptieschandaal. Ondertussen is er iets vreemds gebeurd met zijn dochter.

El Presidente trailer en bijzonderheden

Deze film werd voor het eerst op het Cannes Film Festival van 2017 vertoond.

Trailer van El PresidenteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film El Presidentehttps://i1.ytimg.com/vi/hx7jR9yzkOA/hqdefault.jpg2018-07-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Santiago Mitre maakte eerder Paulina (2015). Christian Slater speelde eerder in True Romance (1993). De Argentijnse president wordt gespeeld door Ricardo Darín, bekend van El secreto de sus ojos (2009).

El Presidente - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Politieke intriges in El Presidente zorgen ervoor dat de film gaandeweg van een politieke thriller in een psychologische drama verandert.

Politieke intriges in El Presidente zorgen ervoor dat de film gaandeweg van een politieke thriller in een psychologische drama verandert.
Hernán Blanco, de president van Argentinië, staat voor een belangrijke beslissing. Hij komt samen met politieke leiders voor een conferentie in het Chileense La Cordillera. De beslissingen die hij moet nemen, zijn niet alleen van belang voor zijn politieke carrière, maar hebben ook impact op zijn privéleven. Mysterieuze omstandigheden rondom zijn dochter zijn van invloed op het politieke spel dat wordt gespeeld.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales (, Kramer & Sigman Films, Maneki Films, Mod Producciones, Movistar+, Televisión Federal (Telefe), Unión de los Ríos, La

Cast & Regisseur

Ricardo Darín

Hernán Blanco
Dolores Fonzi

Marina Blanco
Walter Andrade

Oficial garita
Christian Slater

Dereck McKinley
Elena Anaya

Claudia Klein