compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

En cour(t)s de route: met de stroom mee

speciaal programma

Pitch

In En cour(t)s de route: met de stroom mee speelt water de hoofdrol.
Delen op facebook
En cour(t)s de route: met de stroom mee

En cour(t)s de route: met de stroom mee trailer en bijzonderheden

Amine (Noha Choukrallah / 2018 / 21 min)
Hoewel zijn vader ervan droomt dat de zestienjarige Amine kampioen diepzeeduiken wordt, doet hij stiekem aan synchroonzwemmen. Gewrongen tussen het verlangen om niet te liegen tegen zijn vader en het verlangen om zichzelf te zijn, moet Amine de moed vinden om zijn keuze te accepteren.

L'homme inconnu (Anthony Schatteman / 2021 / 22 min) De Vlaamse schrijver Louis trekt naar de Côte d’azur in de hoop er inspiratie op te doen voor zijn nieuwe roman. Wanneer hij de knappe Tommy ontmoet, weet hij geen blijf met zijn verlangens.

Panta Rhei (Wouter Bongaerts / 2018 /10 min)
De introverte marine bioloog Stefaan kan niet ontsnappen aan het water dat genadeloos zijn leven binnensijpelt via onophoudende regen, lekkende kranen en overstromingen.

Juillet '96 (Michèle Jacob / 2020 / 25 min)
Juli 1996. Zon, zee en strand. De tienjarige Sophie spendeert haar zomervakantie met haar moeder en nicht Laurence. Maar Laurence is opgegroeid en haar moeders gedachten zijn ergens anders. Terwijl ze in het hele land zoeken naar twee vermiste meisjes, ontdekt Sophie dat dit haar laatste zomer als kind zal zijn.

Harley Wheelchair (Niels Sabbe / 2018 / 12 min)
Harley, een verlamde motorrijder, bekijkt de wereld lijdzaam toe vanuit zijn elektrische rolstoel. Wanneer hij alle hoop dreigt te verliezen, krijgt het leven toch plots weer zin.

Trailer van En cour(t)s de route: met de stroom meeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film En cour(t)s de route: met de stroom meehttps://i1.ytimg.com/vi/RJhHSCpv6OE/hqdefault.jpg2023-06-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

En cour(t)s de route: met de stroom mee - Bioscopen, Tijden & Tickets

En cour(t)s de route: met de stroom mee in de bioscoop

Wil je En cour(t)s de route: met de stroom mee zien? Koop of huur de film hier:Korte-film-compilatie-programma.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series