compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > EOS: Canaletto & The Art of Venice

EOS: Canaletto & The Art of Venice

Pitch van EOS: Canaletto & The Art of Venice
EOS: Canaletto & The Art of Venice filmstill
EOS: Canaletto & The Art of Venice filmstill
Delen op facebook
EOS: Canaletto & The Art of Venice
Nederlandse première: 23-11-2017
2017, 85 min,
Het achttiende-eeuwse Venetië komt tot leven in deze filmtentoonstelling in meer dan tweehonderd schilderijen van de Italiaanse schilder Canaletto en zijn tijdgenoten. Daarnaast biedt de voorstelling een kijkje in de koninklijke paleizen Windsor Castle en Buckingham Palace.
trailer en bijzonderheden over EOS: Canaletto & The Art of Venice
Behalve van Canaletto is ook werk van de Engelse schilder Joseph Smith te zien. Smith introduceerde Canaletto in Groot-Brittannië.
Aanloop van EOS: Canaletto & The Art of Venice
Dit is de zestiende keer dat Exibition On Screen in bioscopen draait. De eerste keer was in 2011. Het initiatief komt van producer Phil Grabsky.
BioscoopAgenda van EOS: Canaletto & The Art of Venice

EOS: Canaletto & The Art of Venice in de bioscoop

Wil je EOS: Canaletto & The Art of Venice zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het achttiende-eeuwse Venetië komt in deze filmtentoonstelling tot leven in meer dan tweehonderd schilderijen van de Italiaanse schilder Canaletto en zijn tijdgenoten.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De opmerkelijke groep van meer dan 200 schilderijen, tekeningen en afdrukken bieden ongeëvenaard inzicht in het kunstenaarschap van Canaletto en zijn tijdgenoten, en Venetië dat hij meesterlijk vast legde. De film biedt ook de kans om bij twee officiële koninklijke residenties – Buckingham Palace en Windsor Castle – binnen te stappen en meer te weten te komen over de kunstenaar en Joseph Smith, de man die Canaletto introduceerde naar Groot-Brittannië.
Geleid door de curatoren van The Royal Collection Trust en toonaangevender experts in de Venetiaanse geschiedenis, is de film niet alleen een geweldige manier om de tentoonstelling te zien, maar ook de mogelijkheid om dichter bij Canaletto en Venetië te komen dat hem heeft geïnspireerd.