compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Estômago

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Estômago

Delen op facebook
Estômago
Nederlandse première: 4-9-2008
Brazilië, Italië, 2007, 100 min,

Raimundo Nonato beschikt over een kooktalent dat hem in staat stelt snel op te klimmen in het leven en de liefde. Hij komt echter in de gevangenis terecht, waar hij weer onderaan de sociale ladder moet beginnen en zijn kookkunsten moet inzetten om hogerop te komen.

Estômago trailer en bijzonderheden

Won de publieksprijs en de prijs voor beste acteur (João Miguel) en beste regisseur op het Internationale Film Festival in Rio de Janeiro.

Trailer van EstômagoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Estômagohttps://i1.ytimg.com/vi/yL_PlWPEZpg/hqdefault.jpg2008-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marcos Jorge maakte eerder "Corpos Celestes".

Recensies van Estômago

Estômago - Bioscopen, Tijden & Tickets

Estômago in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Estômago zien? Koop of huur de film hier:



Raimundo Nonato beschikt over een kooktalent dat hem in staat stelt snel op te klimmen in het leven en de liefde. Hij komt echter in de gevangenis terecht, waar hij weer onderaan de sociale ladder moet beginnen en zijn kookkunsten moet inzetten om hogerop te komen. Won verschillende prijzen op het Internationale Film Festival in Rio de Janeiro.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ABC Distribution, Augustus Color, Cinemien, Elle Driver, Homescreen, Indiana Production Company, Miniart, Zencrane Filmes