compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Everest: De Jonge Yet! (NL)

Everest: De Jonge Yet! (NL)

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van Everest: De Jonge Yet! (NL)
Met Everest: De Jonge Yet! nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.
Delen op facebook
Everest: De Jonge Yet! (NL)
Nederlandse première: 9-10-2019
China, Verenigde Staten, 2019,
trailer
BioscoopAgenda van Everest: De Jonge Yet! (NL)

Everest: De Jonge Yet! (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Met Everest: De Jonge Yet! nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish , die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.