compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Everest: De Jonge Yeti (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Everest: De Jonge Yeti (NL)

Everest: De Jonge Yeti (NL) filmstill

Everest: De Jonge Yeti (NL) filmstill

Delen op facebook
Everest: De Jonge Yeti (NL)
Nederlandse première: 9-10-2019
China, Verenigde Staten, 97 min,

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt besluit zij samen met haar vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een avontuur om dit magische wezen te herenigen met zijn familie. Maar ze moeten wel uit handen blijven van de vijanden die Yeti willen vangen.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Everest: De Jonge Yeti (NL) trailer en bijzonderheden

De film is gemaakt door dezelfde producent als "Hoe tem je een draak" (2010)

Trailer van Everest: De Jonge Yeti (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Everest: De Jonge Yeti (NL)https://i1.ytimg.com/vi/4QLZstoRJ14/hqdefault.jpg2019-05-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tara Hetharia heeft de stem van Yi ingesproken, de actrice is ook wel bekend van 'Spangas' (2014) en de film "Pestkop" (2017). Ook is acteur Roben Mitchell te horen in de film als de stem van Jin. Hij is vooral bekend van de film Gek van Oranje (2017) de serie 'Flikken Maastricht' (2017)

Everest: De Jonge Yeti (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Everest: De Jonge Yeti (NL) in de bioscoop

Wil je Everest: De Jonge Yeti (NL) zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

De vrienden Yi, Jin en Peng moeten een jonge Yeti genaamd Everest uit de handen houden van zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish die er alles aan doen om Everest te vangen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Als tienermeisje Yi (Tara Hetharia) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Roben Mitchell) en Peng (Matheu Hinzen) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.? ?Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson / Kim van Kooten) en zakenman Burnish (Derek de Lint), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Pearl Studio