compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Extinction

Pitch

Een terugkerende nachtmerrie waarin een vader zijn hele gezin kwijtraakt dreigt werkelijkheid te worden als een stel moordlustige buitenaardse wezens de aarde aanvallen. Hij zal moeten vechten voor zijn leven die die van zijn gezin. Maar hij heeft onvermoede krachten.
Delen op facebook
Extinction
Verenigde Staten, 2018,

bijzonderheden

Extinction zou in januari 2018 moeten verschijnen, maar is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

"Lizzy Kaplan" is onder andere bekend van The Interview, Cloverfield en The Night Before. Michael Peña speelde in American Hustle en The Martian.

Extinction - Bioscopen, Tijden & Tickets

Extinction in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Extinction zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Science-fiction over een vader die een terugkerende droom heeft waarin hij zijn gezin kwijtraakt. Die nachtmerrie dreigt werkelijkheid te worden als buitenaardse krachten de aarde wil vernietigen. Langzaam ontdekt hij onvermoede krachten. Met Michael Peña.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een vader heeftten voor hun levens, ontdekt hij een tot voorheen onbekende een terugkerende droom waarin hij zijn familie kwijtraakt. Deze nachtmerrie dreigt uit te komen wanneer onze planeet wordt aangevallen door een buitenaardse dreiging die op vernietiging uit is. Terwijl de vader en zijn familie vech kracht waar hij zijn familie mee kan redden.

Productiemaatschappij: Good Universe, Mandeville Films, Universal Pictures

Cast & Regisseur