compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Fast & Furious 9 3D

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fast & Furious 9 3D

Michelle Rodriguez (Letty Ortiz) en Vin Diesel (Dominic Toretto)

Michelle Rodriguez (Letty Ortiz) en Vin Diesel (Dominic Toretto)

Delen op facebook
Fast & Furious 9 3D
Nederlandse première: 8-7-2021
Verenigde Staten, 2020, 143 min,

Cypher roept de hulp in van de mysterieuze Jakob om wraak te nemen op Dom en zijn team. Al gauw ontdekt Dom dat het zijn verleden is die bij hem op de stoep staat. Een emotionele en gewelddadige explosie staat er te gebeuren.

Fast & Furious 9 3D trailer en bijzonderheden

De film was gepland voor een release in 2019, maar door de aangekondigde spin-off "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" (2019) werd de film een jaar later verschoven. In verband met het Corona-virus werd de release van de film weer enkele maanden uitgesteld.

Trailer van Fast & Furious 9 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fast & Furious 9 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/lH_hbwpDdhQ/hqdefault.jpg2021-07-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Afhankelijk van hoe je telt is dit de negende film in de serie van de Fast & Furious.
Regisseur Justin Lee was verantwoordelijk eerder voor The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Fast & Furious (2008), Fast & Furious 5 (2011), Fast & Furious 6 (2013), maar ok Star Trek Beyond (2016). Lee en Tyrese Gibson — Roman Pearce in de Fast & Furious serie — kennen elkaar al van Annapolis (2006).

Fast & Furious 9 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fast & Furious 9 3D in de bioscoop

Wil je Fast & Furious 9 3D zien? Koop of huur de film hier:Cypher roept de hulp in van de mysterieuze Jakob om wraak te nemen op Dom en zijn team.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

No matter how fast you are, no one outruns their past. Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga, die al twintig jaar bestaat en wereldwijd al meer dan $5 miljard heeft opgebracht.

No matter how fast you are, no one outruns their past. Fast & Furious 9 is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga, die al twintig jaar bestaat en wereldwijd al meer dan $5 miljard heeft opgebracht. Dominic Toretto (Vin Diesel) leidt een rustig bestaan samen met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen. Wanneer blijkt dat dit Doms verdwenen broer Jakob is, (John Cena) wordt deze levensbedreigende situatie nog ingewikkelder.

Productiemaatschappij: Original Film, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Helen Mirren

Magdalene Shaw
Vin Diesel

Dominic Toretto
John Cena

Jacob Toretto
Justin Lin

Regisseur
Fast & Furious 9 3D poster

Nieuws over Fast & Furious 9 3D