compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Fast X 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fast X 3D

Jason Momoa (Dante)

Jason Momoa (Dante)

Delen op facebook
Fast X 3D
Nederlandse première: 18-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 141 min,

In Fast X komen Dom Toretto en zijn familie oog in oog te staan met de meest dodelijke tegenstander die ze ooit hebben meegemaakt: de zoon van de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes komt wraak halen. Dante Reyes heeft het gemunt op de zoon van Dom.

Fast X 3D trailer en bijzonderheden

Het gerucht luidt dat de film zou het eerste deel zijn van de tweedelige finale van de serie, die F&F 11 als laatste deel zal bevatten en dat Dwayne Johnson weer zijn opwachting zal doen.

Trailer van Fast X 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fast X 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/YC3HCSS7f0s/hqdefault.jpg2023-05-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Louis Leterrier maakte naam als regisseur van Transporter 2 (2005) en The Transporter (2002), hij regisseerde ook The Deep House (2021), Clash of the Titans (2010) en The Incredible Hulk (2008), wat hem een logische keuze maakt voor actiefilms.

De film is vooraf gegaan door Fast & Furious 9 (2020), Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019) - een soort zijsprongetje met Dwayne Johnson en Jason Stratham, Fast & Furious 8 (2017) - met Dwayne Johnson, Fast & Furious 7 (2015) - laatste met Paul Walker, Fast & Furious 6 (2013), Fast Five (2011), Fast & Furious (2009), The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), 2 Fast 2 Furious (2003) en The Fast and the Furious (2001).

Fast X 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fast X 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fast X 3D zien? Koop of huur de film hier:Dom Toretto en zijn familie zijn het doelwit van de wraakzuchtige zoon van drugskoningin Hernan Reyes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Fast X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit. Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Ze wisten toen niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) daarvan getuige was en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft uitgedacht om Dom de ultieme prijs te laten betalen. Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het uiteindelijke doel is van Dante's wraak.

Productiemaatschappij: Original Film

Cast & Regisseur