compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Father

Otac

Pitch

In Father worden de twee kinderen uit huis geplaatst vanwege armoede van het gezin. De vader een dagloner, probeert uit alle macht aan de voorwaarden van de sociale dienst te voldoen, maar wanneer deze onvermurwbaar blijken. Besluit hij te voet door Servië te trekken om zijn zaak bij de ministerie te pleiten.
Delen op facebook
Father
Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Servië en Montenegro, Slovenië, 2020, 120 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Srdan Golubović werd in 1972 geboren in Belgrado en doceert daar filmregie aan de Faculteit der Dramatische Kunsten.

Father - Bioscopen, Tijden & Tickets

Father in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Father zien? Koop of huur de film hier:Wanneer zijn kinderen hem worden afgenomen, probeert een dagloner alles op alles te zetten om aan de voorwaarden van de sociale dienst te voldoien. Maar die zijn onvermurwbaar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma (co-production), Asap Films (produced by), Film House Bas Celik (produced by), Filmski centar Srbije (funding), Neue Mediopolis Filmproduktion (produced by), Propeler Film (produced by), SCCA / pro.ba (produced by), Vertigo (produced by), ZDF

Cast & Regisseur

Mirko Vlahovic

Portir u fabrici
Boris Isakovic

Vasiljevic
Milan Maric

Jovanovic
Mariana Arandjelovic

Sluzbenica u ministarstvu