compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ferdinand 3D (NL)

Ferdinand 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van Ferdinand 3D (NL)
Ferdinand 3D (NL) filmstill
Ferdinand 3D (NL) filmstill
Delen op facebook
Ferdinand 3D (NL)
Nederlandse première: 20-12-2017
Verenigde Staten, 2017, 108 min,
Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is, zet hij alles op alles om weer thuis te komen.
trailer en bijzonderheden over Ferdinand 3D (NL)
De film is gebaseerd op de Disney-cartoon 'Ferdinand de stier' uit 1938, die elke kerstavond in Zweden op de televisie wordt vertoond.
Aanloop van Ferdinand 3D (NL)
De Braziliaan Carlos Saldanha heeft ook de animatiefilms Ice Age 2: The Meltdown, Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs en Rio geregisseerd.
BioscoopAgenda van Ferdinand 3D (NL)

Ferdinand 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ferdinand 3D (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd, zet hij alles op alles om weer thuis te komen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje.

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson.