compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Ferryman Across the Volga

Pitch

Documentaire over een veerman die zijn houten pont met handkracht heen en weer vaart over de Wolga. Zestien jaar geleden nam hij het werk over van zijn vader, die al sinds de oorlog de veerman was.
Delen op facebook
Ferryman Across the Volga
Nederland, 1998, 31 min,

bijzonderheden

Hoewel de camera de veerpont en de directe omgeving ervan niet verlaat, vertelt de film ook veel over het dorpje in de buurt: de dorpsbewoners gebruiken het korte oponthoud bij de pont vaak voor een praatje met de veerman. Oudere dorpsbewoners varen soms een poosje mee en vertellen de veerman over vroeger. Uitsluitend door te registreren geeft de documentaire een kijk op het leven in een afgelegen Russisch dorpje.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jessica Gorter (1969) studeerde aan de Kunstacademie in Den Haag en voltooide in 1994 de Nederlandse Film en Televisie Academie. Sindsdien werkt ze als filmmaker en editor. Ze regisseerde ook Piter.

Ferryman Across the Volga - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ferryman Across the Volga in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ferryman Across the Volga zien? Koop of huur de film hier:Documentaire over een veerman die zijn houten pont met handkracht heen en weer vaart over de Wolga. Regie: Jessica Gorter.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Jokestar Films

Cast & Regisseur