compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Fire Shut Up In My Bones (The Met)

opera

Pitch van Fire Shut Up In My Bones (The Met)

Will Liverman (Charles)

Will Liverman (Charles)

Delen op facebook
Fire Shut Up In My Bones (The Met)
Nederlandse première: 23-10-2021
2021, 195 min,

Een aangrijpend en diepgaand verhaal over de reis van een jonge man om een leven vol trauma en ontberingen te overwinnen.

Fire Shut Up In My Bones (The Met) trailer en bijzonderheden

The New York Times prees na zijn wereldpremiere in 2019 in het Opera Theater van Saint Louis als "gedurfd en ontroerend" en "subtiel krachtig.”

De opera speelt zich af in het dorpje Gibsland (Louisiana) en op de Grambling, kindtijd Charles in de jaren '70 en volwassenheid in 1990.

James Robinson en Camille A. Brown - twee van de makers van de recente productie van Porgy and Bess van de Gershwins - co-regisseren deze nieuwe enscenering, die op 23 oktober in de bioscopen te zien zal zijn. Het is een opera met veel elementen van jazz en gospel.
Met: Will Liverman (bariton) rol van Charles, Angel Blue (sopraan) rol van Destiny/Loneliness en Greta, Latonia Moore (sopraan) rol van Billie en Walter Russel III rol van Charés-Baby
Dirigent: Yannick Nézet-Séguin
Componist: Terence Blanchard

Trailer van Fire Shut Up In My Bones (The Met)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fire Shut Up In My Bones (The Met)https://i1.ytimg.com/vi/OAHpRLQRBF4/hqdefault.jpg2021-10-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerst uitvoering van componist Yannick Nézet-Séguin bij The Met. Yannick dirigeert Grammy Award-winnende jazzmuzikant en componist Terence Blanchard's bewerking van Charles M. Blow's ontroerende memoires.
Terence Blanchard heeft voor meer dan 60 films de muziek gecomponeerd en werkte in het verleden vaak samen met regisseur Spike Lee aan onder meer BlacKkKlansman (2018), Inside Man (2006), Clockers (1995) en Jungle Fever (1991).

Fire Shut Up In My Bones (The Met) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fire Shut Up In My Bones (The Met) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fire Shut Up In My Bones (The Met) zien? Koop of huur de film hier:Een aangrijpend en diepgaand verhaal over de reis van een jonge man om een leven vol trauma en ontberingen te overwinnen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur