compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Fisherman's Friends

Fisherman's Friends

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, komedie, musical

Pitch van Fisherman's Friends
Fisherman's Friends filmstill
Fisherman's Friends filmstill
Delen op facebook
Fisherman's Friends
Nederlandse première: 10-10-2019
Groot-Brittannië, 2019, 112 min,
Een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.
trailer en bijzonderheden over Fisherman's Friends
De film is toegewijd aan Fisherman's Friends' zanger Trevor Grills en tour manager Paul McMullen die beiden overleden in februari 2013 nadat een stale duur tegen hen aanviel in een concertzaal.
Aanloop van Fisherman's Friends
Dit is de tweede film van regisseur Chris Foggin. Acteur James Purefoy, ook wel bekend van Churchill (2017). Actrice Maggie Steed, bekend van Paddington 2 (2017) en acteur Sam Swainsbury die een rol had in Thor: The Dark World (2013) spelen onder andere de hoofdrol.
BioscoopAgenda van Fisherman's Friends

Fisherman's Friends in de bioscoop

Synopsis distributeur
Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.