compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Fisherman's Friends

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fisherman's Friends

Fisherman's Friends filmstill

Fisherman's Friends filmstill

Delen op facebook
Fisherman's Friends
Nederlandse première: 10-10-2019
Verenigd Koninkrijk, 2019, 112 min,

Een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Fisherman's Friends trailer en bijzonderheden

De film is toegewijd aan Fisherman's Friends' zanger Trevor Grills en tour manager Paul McMullen die beiden overleden in februari 2013 nadat een stale duur tegen hen aanviel in een concertzaal.

Trailer van Fisherman's FriendsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fisherman's Friendshttps://i1.ytimg.com/vi/UAjf2YCRyT4/hqdefault.jpg2019-08-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de tweede film van regisseur Chris Foggin. Acteur James Purefoy, ook wel bekend van Churchill (2017). Actrice Maggie Steed, bekend van Paddington 2 (2017) en acteur Sam Swainsbury die een rol had in Thor: The Dark World (2013) spelen onder andere de hoofdrol.

Fisherman's Friends - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fisherman's Friends in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fisherman's Friends zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die een top10 hit krijgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

Productiemaatschappij: BondIt Media Capital (funding), Fred Films, Powderkeg Pictures