compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Förortsungar

Förortsungar

**1/200
Waardering: 2.5/5

drama, familiefilm, komedie

Pitch van Förortsungar
Still: Kidz in da Hood
Still: Kidz in da Hood
Delen op facebook
Förortsungar
Zweden, 2006, 96 min,
Drie jaar geleden is de zesjarige Amina met haar opa naar Zweden gevlucht. Als haar opa overlijdt is ze nog illegaal in Zweden en moet er onderdak voor haar worden gevonden. Ze kan tijdelijk bij de rockmuzikant Johan wonen. In zijn flat woont ook Mirre, die samen met Amina ervoor vecht dat ze in Zweden mag blijven.
bijzonderheden
De film werd op het Cinekidfestival bekroond met de CinekidLeeuw publieksprijs. Het publiek gaf de film gemiddeld een 9,6.
Aanloop
Regisseuse Catti Edfeldt heeft al een flinke lijst films op haar naam staan. Zij regisseerde onder meer een aantal boekverfilmingen van boeken van Astrid Lindgren: "Pipi Longstocking", "Ronja Robbersdaughter", "Bröderna Lejonhjärta".
Förortsungar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Förortsungar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Förortsungar zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Förortsungar.


Drie jaar geleden is de zesjarige Amina met haar opa naar Zweden gevlucht. Als haar opa overlijdt is ze nog illegaal in Zweden en moet er onderdak voor haar worden gevonden. Ze kan tijdelijk bij de rockmuzikant Johan wonen. In zijn flat woont ook Mirre, die samen met Amina ervoor vecht dat ze in Zweden mag blijven.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen