compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > French Kiss

French Kiss

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

romantiek

Pitch van French Kiss
Wanneer Kate er achter komt dat haar vriendje in Parijs een nieuwe liefde heeft ontmoet, zet ze haar vliegangst overboord en gaat naar de lichtstad om zijn hart te heroveren. In het vliegtuig ontmoet ze de ongemanierde Fransman Luc Teyssier, die haar belooft te helpen met haar 'missie'.
Delen op facebook
French Kiss
Nederlandse première: 2002
Verenigde Staten, 1995, 111 min,
bijzonderheden over French Kiss
Typisch Amerikaanse aanpak van 'The Old Country', die wij vooral kennen van "National Lampoon's European Vacation". Maar in dit geval een romantische komedie, waarbij Meg Ryan alle bezienswaardigheden van haar reisje lijkt te gaan missen.
Aanloop van French Kiss
Lawrence Kasdan regisseerde ook Body Heat (1981), The Big Chill (1983), Silverado (1985), "I Love You to Death" (1990), "Grand Canyon" (1991), "Wyatt Earp" (1994), "Mumford" (1999) en Dreamcatcher (2003).
BioscoopAgenda van French Kiss

French Kiss in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je French Kiss zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Kate komt erachter dat haar vriendje in Parijs een nieuwe liefde heeft ontmoet, zet ze haar vliegangst overboord en gaat naar hem toe om diens hart te heroveren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen