compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Garfield: De Film

**1/200
Waardering: 2.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Garfield: De Film

Garfield: The Movie - 1

Garfield: The Movie - 1

Delen op facebook
Garfield: De Film
Nederlandse première: 19-8-2004
Verenigde Staten, 2004, 80 min,

Garfield is een luie lasagne liefhebbende rode kater. Het liefst zou hij de hele dag eten en slapen. Garfields perfecte leventje staat ineens op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis krijgt. Garfield heeft vanaf dat moment nog slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer, heeft Garfield toch medelijden komt in actie.

bijzonderheden

Jim Carrey werd gevraagd voor de rol van Jon Arbuckle, maar sloeg het aanbod af. Gebaseerd op de stripverhalen van Jim Davis. Het eerste stripverhaal van Garfield verscheen in 1978. Hij deed zijn intrede in 41 kranten in Amerika en inmiddels lezen ruim 260 miljoen mensen dagelijks over het luie leventje van de kater. Komiek Bill Murray heeft de stem van Garfield ingesproken. Zijn baasje Jon wordt gespeeld door Breckin Meyer (Road Trip) en Jennifer Love Hewitt stapte in de schoenen van de charmante dierenarts Liz.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Peter Hewitt regisseerde ook "Tom and Huck" (1995), The Borrowers (1997), "Whatever Happened to Harold Smith" (1999) en Thunderpants (2002).

Garfield: De Film - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, Davis Entertainment

Cast & Regisseur

Stephen Tobolowsky

Happy Chapman
Daamen J. Krall

Announcer (as Daamen Krall)
Peter Hewitt

Regisseur