compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Geheim Agent Marnie (NL)

Geheim Agent Marnie (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm

Pitch van Geheim Agent Marnie (NL)
Geheim Agent Marnie (NL) filmstill
Geheim Agent Marnie (NL) filmstill
Delen op facebook
Geheim Agent Marnie (NL)
Nederlandse première: 25-4-2019
België, Duitsland, 2018, 93 min,
Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.
trailer
BioscoopAgenda van Geheim Agent Marnie (NL)

Geheim Agent Marnie (NL) in de bioscoop

Synopsis distributeur
Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad…Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony.
En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen…. Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.