compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Geheim Agent Marnie (NL)

Geheim Agent Marnie (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm

Pitch van Geheim Agent Marnie (NL)
Geheim Agent Marnie (NL) filmstill
Geheim Agent Marnie (NL) filmstill
Delen op facebook
Geheim Agent Marnie (NL)
Nederlandse première: 25-4-2019
België, Duitsland, 2018, 93 min,
Marnie wordt enorm verwend door haar baasje Rosalinde en kent de wereld alleen van de tv. Marnie zelf droomt ervan om geheimagente te worden. De komst van Rosalinde's broer brengt zaken in beweging en uiteindelijk moet zij vertrouwen op de hulp van de neurotische haan Egbert, de laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony.
trailer en bijzonderheden over Geheim Agent Marnie (NL)
Losjes gebaseerd op het sprookje 'De Bremer straatmuzikanten' van de gebroeders Grimm.
Aanloop van Geheim Agent Marnie (NL)
Christoph en Wolfgang Lauenstein werkten aan de animatiedeel bij de film The Fall (2006) en regisseerden de film "Louis en de Aliens" (NL) (2018).
BioscoopAgenda van Geheim Agent Marnie (NL)

Geheim Agent Marnie (NL) in de bioscoop

Wil je Geheim Agent Marnie (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marnie wordt enorm verwend door haar baasje Rosalinde en kent de wereld alleen van de tv. Marnie zelf droomt ervan om geheimagente te worden. De komst van Rosalinde's broer brengt zaken in beweging en belanden we in een road movie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad…Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony.
En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen…. Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.