compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Ghostbusters: Afterlife

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife filmstill

Ghostbusters: Afterlife filmstill

Delen op facebook
Ghostbusters: Afterlife
Nederlandse première: 18-11-2021
Canada, Verenigde Staten, 2021, 124 min,

In Ghostbusters: Afterlife strijkt een alleenstaande moeder met haar twee kinderen neer in een afgelegen dorp. Ze nemen intrek in de oude boerderij van hun opa en ontdekken hun verwantschap met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten.

Bekijk bij:

meJane

Ghostbusters: Afterlife trailer en bijzonderheden

Acteur Finn Wolfhard deed auditie voor een film waar geheimzinnig werd gedaan over de titel, hij wist zeker dat het niet voor Ghostbusters kon zijn, omdat zijn personage in de jaren-'80-serie "Stranger Things" (2016), Mike Wheeler, zich verkleedt als Ghostbuster voor Halloween, hij stuurde zijn auditie-tape en werd uiteindelijk gekozen.

Trailer van Ghostbusters: AfterlifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ghostbusters: Afterlifehttps://i1.ytimg.com/vi/sPxR8xzME0U/hqdefault.jpg2020-06-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jason Reitman is de zoon van Ivan Reitman, de regisseur van Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989). Overigens speelde Jason Reitman ook een rolletje in Ghostbusters II (1989).

Ghostbusters: Afterlife - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ghostbusters: Afterlife in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ghostbusters: Afterlife zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een moeder strijkt samen met haar twee kinderen neer in een dorpje. Ze ontdekken hun verwantschap met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum.

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Met o.a. Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things), McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame). De film is geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan.

Productiemaatschappij: Bro, Columbia Pictures (presents), Ghostcorps, Sony Pictures Entertainment (SPE), The Montecito Picture Company

Cast & Regisseur

Paul Rudd

Mr. Grooberson
Sigourney Weaver

Dana Barrett
Jason Reitman

Regisseur