compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU

Ghostbusters: Legacy

Pitch

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum.
Delen op facebook
Ghostbusters: Legacy
Nederlandse première: 9-7-2020
Verenigde Staten, 2020,

Ghostbusters: Legacy trailer

Trailer van Ghostbusters: LegacyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ghostbusters: Legacyhttps://i1.ytimg.com/vi/4a9T6L9w_Q8/hqdefault.jpg2019-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ghostbusters: Legacy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ghostbusters: Legacy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Legacy arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Met o.a. Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things), McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame).
De film is geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan.

Productiemaatschappij: Bro, Columbia Pictures, Ghostcorps, Sony Pictures Entertainment (SPE), The Montecito Picture Company

Cast & Regisseur

Paul Rudd

Mr. Grooberson
Sigourney Weaver

Dana Barrett
Bill Murray

Dr. Peter Venkman
Dan Aykroyd

Dr. Raymond Stantz
Ernie Hudson

Dr. Winston Zeddmore
Jason Reitman

Regisseur
Ghostbusters: Legacy poster