compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

God Particle

**1/200
Waardering: 2.8/5

The Cloverfield Paradox

Pitch van God Particle

Delen op facebook
God Particle
Verenigde Staten, 2018, 102 min,

Een ruimtemissie die een energiecrisis op aarde moet oplossen loopt anders af dan verwacht. Een groep wetenschappers opent per ongeluk een poort naar een andere dimensie en komt in aanraking met een andere werkelijkheid van de aarde.

bijzonderheden

Dit is de derde film in producent J.J. Abrams' Cloverfield-serie. Maar eigenlijk was het plan om dit een op zichzelf staande film te maken waarin een stel astronauten er tijdens een oorlog met Rusland achter komt dat de aarde verdwenen is.
De originele Engelse titel van de film luidt The Cloverfield Paradox. In Nederland wordt de film gebracht onder de oorspronkelijke titel van de filmscript uit 2012 God Particle, gebaseerd op een script van Oren Uziel.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Daniel Brühl speelde onder meer in Tarantino-film Inglourious Basterds (2009) en Good Bye, Lenin! (2003).

God Particle - Bioscopen, Tijden & Tickets

God Particle in de bioscoop

Wil je God Particle zien? Koop of huur de film hier:Tijdens een ruimtemissie opent een groep wetenschappers per ongeluk een poort naar een parallelle werkelijkheid. Sci-fi-horror met Daniel Brühl.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.

Productiemaatschappij: Bad Robot, Paramount Pictures