compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

Goldie

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Goldie

Slick Woods (Goldie)

Slick Woods (Goldie)

Delen op facebook
Goldie
Nederlandse première: 16-1-2020
Verenigde Staten, 2019, 88 min,

Goldie, een vroegrijpe tiener in een gezinsopvang, voert oorlog tegen het systeem om haar zussen bij elkaar te houden, terwijl ze haar dromen najaagt als danseres. Dit is een verhaal over ontheemde jongeren, ambitie en het handhaven van je geest in het gezicht van onoverkomelijke obstakels.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Goldie trailer en bijzonderheden

De film was genomineerd voor Crystal Bear tijdens Berlin International Film Festival (2019) en voor Best Film tijdens International Film Festival & Awards Macao (2019).

Trailer van GoldieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Goldiehttps://i1.ytimg.com/vi/URi0xzq72FQ/hqdefault.jpg2019-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlandse regisseur van de film is Sam de Jong je kan hem kennen van de speelfilm Prins (2015) en van Bumblefuck, USA (2011). De hoofdpersoon van de film is Slick Woods dit is haar acteursdebuut in een film. Slick Woods is wel een keer te zien geweest in de televisieserie 'Love Advent', haar aflevering is in 2017.

Goldie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Goldie in de bioscoop

Wil je Goldie zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

Goldie, een vroegrijpe tiener in een gezinsopvang, voert oorlog tegen het systeem om haar zussen bij elkaar te houden, terwijl ze haar dromen najaagt als danseres.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 18-jarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan.
Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. Goldie is de nieuwe film van Sam de Jong die in 2015 debuteerde met de veelgeprezen film Prins. De film is een volledig Amerikaanse productie en ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: AgX, Vice Films

Cast & Regisseur