compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Gräns

***1/20
Waardering: 3.5/5

Border

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksAngst

Pitch van Gräns

Eero Milonoff (Vore) en Eva Melander (Tina)

Eero Milonoff (Vore) en Eva Melander (Tina)

Delen op facebook
Gräns
Nederlandse première: 8-11-2018
Denemarken, Zweden, 2018, 108 min,

Grenswachter Tina is in staat om gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo zemoeiteloos smokkelaars uit een menigte te pikken. Op een dag stapt de mysterieuze Vore van de veerboot en Tina is niet in staat om hem te 'ruiken'. Deze man confronteert haar met haar eigen waarheid.

Bekijk bij:

Cinemember

Gräns trailer en bijzonderheden

De film is een genremix en won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.

Trailer van GränsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gränshttps://i1.ytimg.com/vi/Hf1k60H_SQM/hqdefault.jpg2018-09-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Scenarist John Ajvide Lindqvist is de schrijver van Let the right one in (2008) en Let Me In (2010).

Gräns - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gräns in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gräns zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Grenswachter Tina is in staat om gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo zemoeiteloos smokkelaars uit een menigte te pikken. Op een dag stapt de mysterieuze Vore van de veerboot en Tina is niet in staat om hem te 'ruiken'.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren. Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.

Productiemaatschappij: Meta Spark & Kärnfilm

Nieuws over Gräns