compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Gräns

Gräns

***1/20
Waardering: 3.5/5

Border

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldSeksAngst

fantasy, filmhuis, romantiek, thriller

Pitch van Gräns
Eero Milonoff (Vore) en Eva Melander (Tina)
Eero Milonoff (Vore) en Eva Melander (Tina)
Delen op facebook
Gräns
Nederlandse première: 8-11-2018
Denemarken, Zweden, 2018, 108 min,
Grenswachter Tina is in staat om gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo zemoeiteloos smokkelaars uit een menigte te pikken. Op een dag stapt de mysterieuze Vore van de veerboot en Tina is niet in staat om hem te 'ruiken'. Deze man confronteert haar met haar eigen waarheid.
trailer en bijzonderheden over Gräns
De film is een genremix en won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.
Aanloop van Gräns
Scenarist John Ajvide Lindqvist is de schrijver van Let the right one in (2008) en Let Me In (2010).
BioscoopAgenda van Gräns

Gräns in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gräns zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 40 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Grenswachter Tina is in staat om gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo zemoeiteloos smokkelaars uit een menigte te pikken. Op een dag stapt de mysterieuze Vore van de veerboot en Tina is niet in staat om hem te 'ruiken'.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren. Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.