compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Guardians of the Galaxy Marathon 3D

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Guardians of the Galaxy Marathon 3D

Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)

Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)

Delen op facebook
Guardians of the Galaxy Marathon 3D
Nederlandse première: 27-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 136 min,

Fans van het eerste uur opgelet: in deze marathon kijk je Guardians of the Galaxy 3D Vol. 1 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D achter elkaar! In de eerste film zie je hoe Star-Lord kennis maakt met zijn nieuwe vrienden. In het tweede deel gaat het team op zoek naar Star-Lords vader.

Guardians of the Galaxy Marathon 3D trailer en bijzonderheden

Het eerste deel van Guardians of the Galaxy was een groot succes. De film kent veel meer humor dan de meeste superheldenfilms van dit moment.

Trailer van Guardians of the Galaxy Marathon 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Guardians of the Galaxy Marathon 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/mFjtu-4kNew/hqdefault.jpg2017-04-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het volledige team van de eerste film keert terug: zowel de regisseur als de cast bestaande uit Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista.

Guardians of the Galaxy Marathon 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Guardians of the Galaxy Marathon 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Guardians of the Galaxy Marathon 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fans van het eerste uur opgelet: in deze marathon kijk je Guardians of the Galaxy Vol. 1 en Vol. 2 in 3D achter elkaar!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Productiemaatschappij: 5th Kind, Animal Logic, Canada Film Capital, Forum Hungary, Framestore, Marvel Studios, Walt Disney Studios Japan, Walt Disney Studios Motion Pictures, Weta Digital

Cast & Regisseur

Nieuws over Guardians of the Galaxy Marath..