compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmstill

Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmstill

Delen op facebook
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Nederlandse première: 3-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 150 min,

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 moet Peter Quill nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora. Hij verzamelt zijn team om het universum en een van henzelf te verdedigen - een missie die het einde van de Guardians zou kunnen betekenen als deze niet slaagt.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer

Trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Guardians of the Galaxy Vol. 3https://i1.ytimg.com/vi/8G7TpTvQ7_Q/hqdefault.jpg2022-12-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur James Gunn is sinds zijn succes met Guardians of the Galaxy (2014), de go-to-guy voor de studios als het gaat om helden-epos, zoals The Suicide Squad (2021), Avengers: Endgame (2019), Avengers: Infinity War (2018) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).
Chris Pratt was eerder te zien in Thor: Love and Thunder (2022), Jurassic World: Dominion (2021), The Tomorrow War (2021) en The Magnificent Seven (2016).

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop

Wil je Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Lamenterend van het verlies van Gamora, verzamelt Peter Quill zijn team om het universum en een van henzelf te verdedigen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Productiemaatschappij: Marvel Entertainment, Marvel Studios, Troll Court Entertainment

Cast & Regisseur