compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Habitat

Pitch

Na het overweldigende succes van hun vorige film WILDERNIS IN DRENTHE in 2016/17 komen de gepassioneerde Drentse natuurfilmers Henk en Janetta Bos met hun nieuwe natuurfilm =HABITAT=!
Delen op facebook
Habitat
Nederland, 2020, 90 min,

Habitat trailer

Trailer van HabitatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Habitathttps://i1.ytimg.com/vi/mfQPjGlOiyQ/hqdefault.jpg2020-02-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Habitat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Habitat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Habitat zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na ruim 3 jaren lang in één van mooiste Nederlandse nationale parken te hebben gefilmd melden we met trots dat onze nieuwe natuurfilm =HABITAT= is voltooid en kunnen we de trailer de wereld insturen! =HABITAT= is geheel opgenomen in het Nationaal Park Drentsche Aa en dat is niet alleen een van de mooiste Nederlandse nationale parken maar tevens een van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa! En dat heeft geresulteerd in een schitterend en waardevol document waarin de Drentse natuur zich openstelt als nooit tevoren en van begin tot eind wordt ondergaan als een avontuur. Vol prachtige verhalen over wat zich binnen deze ongerepte natuur afspeelt en waarvoor sommige dieren maandenlang werden gevolgd. Die ongelofelijke ervaring en dàt waanzinnige avontuur willen we nu aan de wereld laten zien! We zouden het daarom zeer waarderen wanneer u ons daarbij zou willen helpen door onze trailer zoveel mogelijk te delen en iedereen te vragen dit ook te doen. =HABITAT= gaat op 29 januari 2020 in première in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in de Drentse hoofdstad Assen. Vanaf 30 januari is hij daar voor het publiek te zien.

Cast & Regisseur

Henk Bos

Regisseur
Janetta Bos

Regisseur
Habitat poster