compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Hanna & de Monsters

Pitch

Kan een meisje van slechts 4 jaar in staat zijn om een hele stad bewoond door monsters op zijn kop te zetten? Monsters leven in een verborgen wereld, ver weg van mensen die ze vrezen. De monsters zijn zo verschillend en hebben zulke uiteenlopende interesses dat ze wat moeilijkheden hebben. Maar Nessy, Yetti, Shewolf en Coco hebben een soort van familie gecreŽerd...
Delen op facebook
Hanna & de Monsters
Spanje, 2023, 76 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hanna & de Monsters - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hanna & de Monsters in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hanna & de Monsters zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kan een meisje van slechts 4 jaar in staat zijn om een hele stad bewoond door monsters op zijn kop te zetten? Monsters leven in een verborgen wereld, ver weg van mensen die ze vrezen. De monsters zijn zo verschillend en hebben zulke uiteenlopende interesses dat ze wat moeilijkheden hebben. Maar Nessy, Yetti, Shewolf en Coco hebben een soort van familie gecreŽerd. Maar op een nacht ontdekt een 4-jarig meisje genaamd Hanna Coco in haar kamer en volgt ze hem naar Monsterville. Maar als ze aankomt, raken ze in paniek: als ze niet op tijd wordt teruggebracht, kan ze voor altijd vast komen te zitten in Monsterville en zullen mensen naar haar op zoek gaan. Ze zijn bang voor haar, maar slagen erin haar verschillen te accepteren. Maar wanneer de Cycloop en de Gargoyle, hun rivalen, het meisje ontvoeren, zullen ze hun verschillen opzij moeten zetten om Hanna te redden van een duister plan.

Productiemaatschappij: Doce Entertainment (produced in association with), Zentropa