compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Harold & Kumar Go to White Castle

Harold & Kumar Go to White Castle

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

avontuur, komedie

Pitch van Harold & Kumar Go to White Castle
Harold and Kumar go to White Castle
Harold and Kumar go to White Castle
Delen op facebook
Harold & Kumar Go to White Castle
Nederlandse première: 19-8-2004
Canada, Duitsland, Verenigde Staten, 2004, 88 min,
De vrienden Harold en Kumar wonen op kamers. Na een vermoeiende week eindigen ze op vrijdag blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle®. Er is alleen één probleem: de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten hem niet meer te vinden. Er start een hilarische zoektocht, waarbij ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren.
bijzonderheden over Harold & Kumar Go to White Castle
White Castle® was het allereerste <i>fastfood</i> restaurant in Amerika. In 1929 opende Edgar Waldo 'Billy' Ingram de eerste White Castle-hamburgertent in Wichita, Kansas. In het begin werd er voornamelijk gegeten door fabrieksarbeiders en werd er door de middenklasse nog op neergekeken. De naam was geen toeval: 'White' en 'Castle' werden gekozen om aan te geven dat de hamburgers schoon en veilig waren. Ook werd de keuken van achter naar de voorkant verplaatst, zodat iedereen kon zien hoe het eten werd klaargemaakt. White Castle was ook de eerste fastfoodketen die meer dan 1 miljard hamburgers serveerde...
Op de filmlocatie was geen White Castle aanwezig, dus werd er eentje per truck aangevoerd!
Aanloop van Harold & Kumar Go to White Castle
Danny Leiner regisseerde ook Dude, Where's My Car (2000). John Cho speelde ook in o.a. American Pie en Big Fat Liar (2002). Kal Penn was te zien in "Badger" (2002) en Malibu's Most Wanted (2003).
BioscoopAgenda van Harold & Kumar Go to White Castle

Harold & Kumar Go to White Castle in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Harold & Kumar Go to White Castle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vrienden Harold en Kumar hebben na een joint opeens enorme zin in een hamburger van White Castle®, maar weten niet meer waar die is. Op hun zoektocht krijgen ze hulp van de meest bizarre figuren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen