compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Heimat ist ein Raum aus Zeit

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Heimat ist ein Raum aus Zeit

Heimat ist ein Raum aus Zeit filmstill

Heimat ist ein Raum aus Zeit filmstill

Delen op facebook
Heimat ist ein Raum aus Zeit
Nederlandse première: 25-6-2020
Duitsland, Oostenrijk, 2019, 218 min,

In Heimat ist ein Raum aus Zeit wordt vier generaties van de familiearchieven van de documentairemaker omgeploegd om de diepgaande culturele en politieke omwenteling van de laatste honderd jaar in Duitsland te ontwarren.

Heimat ist ein Raum aus Zeit trailer en bijzonderheden

Thomas Heise leest de brieven en dagboeken voor als voice-over en toont in zwart-witbeelden verschillende Duitse landschappen en ruimtes.

Trailer van Heimat ist ein Raum aus ZeitBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Heimat ist ein Raum aus Zeithttps://i1.ytimg.com/vi/wTOhqFdQCQA/hqdefault.jpg2020-06-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Documentairemaker Thomas Heisse maakte eerder Solar System (2011).

Heimat ist ein Raum aus Zeit - Bioscopen, Tijden & Tickets

Heimat ist ein Raum aus Zeit in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Heimat ist ein Raum aus Zeit zien? Koop of huur de film hier:Documentairemaker Thomas Heise duikt in vier generaties van zijn eigen familiearchieven om de diepgaande culturele en politieke omwenteling van de vorige eeuw in Duitsland te ontwarren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een monumentaal werk over de 20e eeuw tot nu; de intieme verhalen van Thomas Heise's familie onthullen de grotere culturele en politieke gebeurtenissen die Duitsland de afgelopen honderd jaar hebben gevormd.

In dit meeslepende filmessay duikt meester-documentairemaker Thomas Heise (Vaterland) in zijn familiearchieven die vier generaties omspannen. Deze weerspiegelen de diepgaande culturele en politieke omwentelingen in het Duitsland van de vorige eeuw, die Heise op even subtiele als indrukwekkende wijze laat zien. Heise's briljante essayfilm bevat brieven en dagboeken die hij in voice-over voorleest, aangevuld met zwart-witbeelden van Duitse landschappen, alledaagse plekken en beladen locaties. Heise's nieuwste, Heimat ist ein Raum aus Zeit, is een monumentaal werk over de 20e eeuw tot nu - de intieme verhalen van zijn familie onthullen de grotere culturele en politieke gebeurtenissen die Duitsland de afgelopen honderd jaar hebben gevormd.

Cast & Regisseur