compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Het Hut Syndicaat

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Het Hut Syndicaat

Het Hut Syndicaat filmstill

Het Hut Syndicaat filmstill

Delen op facebook
Het Hut Syndicaat
Nederlandse première: 25-10-2018
Nederland, 2018, 86 min,

Elke herfst haalt een gastronoom een groep mannen (en een vrouw) bij elkaar om op de Wieringermeerpolder te gaan jagen op klein wild. Zij noemen zichzelf ‘Het Hut Syndicaat’, vernoemd naar de hut waarin zij bivakkeren.

Het Hut Syndicaat trailer en bijzonderheden

De filmmaker gaat een jachtseizoen mee met de jagers en wordt getuige van hun verlangen om een verdwijnende wereld in leven te houden.

Trailer van Het Hut SyndicaatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Het Hut Syndicaathttps://i1.ytimg.com/vi/VSS7JsZX8F0/hqdefault.jpg2018-08-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Diego Gutiérrez won een Gouden Kalt voor Parts of a Family.

Het Hut Syndicaat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Hut Syndicaat in de bioscoop

Wil je Het Hut Syndicaat zien? Koop of huur de film hier:Een groep mannen die bij de start van het jachtseizoen elke herfst bij elkaar komt op het Nederlandse platteland.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een documentaire van Gouden Kalf-winnaar Diego Gutiérrez over ‘Het Hut Syndicaat’, een groep mannen die bij de start van het jachtseizoen elke herfst bij elkaar komt op het Nederlandse platteland.

Elke herfst haalt de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans een groep mannen (en een vrouw) uit hun dagelijkse routine om te gaan jagen op het Nederlandse platteland. Op de Wieringermeerpolder, op het terrein van boeren jagen ze op klein wild. Zij noemen zichzelf ‘Het Hut Syndicaat’, vernoemd naar de hut waarin zij bivakkeren. Het geeft hen een kick om deel van de natuur te zijn en om hun eigen eten te jagen, maar regelgeving staat hen steeds meer in de weg. Gouden Kalf winnaar Diego Gutiérrez (Parts of a Family) gaat een jachtseizoen mee met ‘Het Hut Syndicaat’ en wordt getuige van hun verlangen om een verdwijnende wereld in leven te houden.

Productiemaatschappij: Cobos Films B.V.

Cast & Regisseur