compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > Het Hut Syndicaat

Het Hut Syndicaat

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

documentaire, filmhuis

Pitch van Het Hut Syndicaat
Het Hut Syndicaat filmstill
Het Hut Syndicaat filmstill
Delen op facebook
Het Hut Syndicaat
Nederlandse première: 25-10-2018
Nederland, 2018, 86 min,
Elke herfst haalt een gastronoom een groep mannen (en een vrouw) bij elkaar om op de Wieringermeerpolder te gaan jagen op klein wild. Zij noemen zichzelf ‘Het Hut Syndicaat’, vernoemd naar de hut waarin zij bivakkeren.
trailer en bijzonderheden over Het Hut Syndicaat
De filmmaker gaat een jachtseizoen mee met de jagers en wordt getuige van hun verlangen om een verdwijnende wereld in leven te houden.
Aanloop van Het Hut Syndicaat
Diego Gutiérrez won een Gouden Kalt voor Parts of a Family.
BioscoopAgenda van Het Hut Syndicaat

Het Hut Syndicaat in de bioscoop

Wil je Het Hut Syndicaat zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Het Hut Syndicaat.


Een groep mannen die bij de start van het jachtseizoen elke herfst bij elkaar komt op het Nederlandse platteland.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een documentaire van Gouden Kalf-winnaar Diego Gutiérrez over ‘Het Hut Syndicaat’, een groep mannen die bij de start van het jachtseizoen elke herfst bij elkaar komt op het Nederlandse platteland.

Elke herfst haalt de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans een groep mannen (en een vrouw) uit hun dagelijkse routine om te gaan jagen op het Nederlandse platteland. Op de Wieringermeerpolder, op het terrein van boeren jagen ze op klein wild. Zij noemen zichzelf ‘Het Hut Syndicaat’, vernoemd naar de hut waarin zij bivakkeren. Het geeft hen een kick om deel van de natuur te zijn en om hun eigen eten te jagen, maar regelgeving staat hen steeds meer in de weg. Gouden Kalf winnaar Diego Gutiérrez (Parts of a Family) gaat een jachtseizoen mee met ‘Het Hut Syndicaat’ en wordt getuige van hun verlangen om een verdwijnende wereld in leven te houden.