compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 17-9 t/m 23-9
Film van de week!
MENU

Het mysterie van de melkrobots

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Het mysterie van de melkrobots

Het mysterie van de melkrobots filmstill

Het mysterie van de melkrobots filmstill

Delen op facebook
Het mysterie van de melkrobots
Nederlandse première: 7-12-2017
Nederland, 2017, 83 min,

De koeien van boer Johan van Rijthoven willen zich niet laten melken door de nieuwe melkrobots. De boer gaat de juridische strijd aan met de makers van de robots, maar komt voor grote problemen te staan.

Het mysterie van de melkrobots trailer en bijzonderheden

Het probleem van de melkrobots komt bij meer boeren in de buurt van Van Rijthoven voor. Sommige boeren menen dat het weigerachtige gedrag wordt veroorzaakt door entiteiten uit 3000 jaar oude grafheuvels in de buurt.

Trailer van Het mysterie van de melkrobotsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Het mysterie van de melkrobotshttps://i1.ytimg.com/vi/D3fNbbBrRPc/hqdefault.jpg2017-10-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Bosnisch-Nederlandse regisseur Vuk Janic is onder andere bekend van de documentaires Meester Ben en Het Laatste Joegoslavische Elftal.

Het mysterie van de melkrobots - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het mysterie van de melkrobots in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Boeren zijn onmisbaar, nemen grote risico’s en werken harder dan bijna iedereen. Maar wat als er iets mis gaat?

Boeren zijn onmisbaar, nemen grote risico’s en werken harder dan bijna iedereen. Maar wat als er iets misgaat? Het Mysterie van de Melkrobots is een documentaire over kwetsbaarheid van de moderne boer. Johan van Rijthoven is een moderne boer die er alles voor over heeft om een gezond boerenbedrijf over te dragen aan zijn kinderen. Omdat zijn koeien om onverklaarbare redenen niet genoeg melk meer geven waardoor zijn bedrijf met de ondergang bedreigd wordt, bindt de melkveehouder de strijd aan met de multinational die hem melkrobots geleverd heeft. Een strijd die leidt tot confrontaties: met zichzelf, met zijn directe omgeving, en met onbeheersbare krachten op zijn erf…

Cast & Regisseur