compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt

Arvo Pärt (Zichzelf)

Arvo Pärt (Zichzelf)

Delen op facebook
Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt
Nederlandse première: 28-2-2019
Nederland, 2018, 75 min,

Arvo Pärt, de meest gevierde componist van onze tijd, wordt doorgaans beschouwd als een soort kluizenaar. Maar wie de componist aan het werk ziet, ervaart juist het tegenovergestelde; de inmiddels 83-jarige musicus combineert een ongelooflijke gevoeligheid met humor en een tomeloze energie.

Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt trailer

Trailer van Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo PärtBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärthttps://i1.ytimg.com/vi/R2VB-ic1Ssc/hqdefault.jpg2018-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Paul Hegeman heeft ook Live to Be a Hundred (2012), en documentaire over Ton Koopman, geregisseerd.

Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Pärt Gevoel - Het universum van Arvo Pärt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Arvo Pärt, de meest gevierde componist van onze tijd, wordt doorgaans beschouwd als een soort kluizenaar. Maar wie de componist aan het werk ziet, ervaart juist het tegenovergestelde; de inmiddels 83-jarige musicus combineert een ongelooflijke gevoeligheid met humor en een tomeloze energie. Dit is onder meer te zien tijdens zijn intensieve samenwerking met het Cello Octet Amsterdam, een unieke gebeurtenis die centraal staat in de documentaire. We krijgen zo een bijzondere inkijk in het universum van Arvo Pärt. Een universum dat niet alleen bewoond wordt door klassieke musici als Tõnu Kaljuste, Candida Thompson of Daniel Reuss maar ook door andere kunstenaars zoals de choreograaf Ji?í Kylián, filmmaker Alain Gomis en de jonge Canadese techno-componist Kara-Lis Coverdale. Allen zijn zij op zoek naar het Pärt gevoel.

Cast & Regisseur