compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Het Verraad van de Zwarte Roofridder

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Als je het geheimzinnige groene zegel bezit, heb je de macht over het hele land. De gemene Zwarte Roofridder hoort hiervan en rooft het zegel. Gelukkig komt ridder Bruno dit te weten en hij besluit zijn zoon Alwin met de jachtmeester Johan op pad te sturen om het groene zegel terug te halen. Maar het tweetal wordt gevangen genomen door soldaten van de Zwarte Roofridder. Wie bevrijdt hen en redt het land van de Zwarte Roofridder?
Delen op facebook
Het Verraad van de Zwarte Roofridder
Nederland, 1961, 80 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Henk van der Linden mag met recht de Nestor van de Nederlandse Jeugdfilm worden genoemd. In zijn lange carrière heeft hij maar liefst zo'n 70 films, waaronder 38 lange speelfilms gemaakt. En alleen maar bestemd voor de Nederlandse jeugd. Tussen 1954 en 1985 maakte hij, samen met zijn vrouw Mia, vrijwel elk jaar een nieuwe jeugdfilm. En dat maken kunt u rustig letterlijk nemen: hij schreef het script, maakte het decor, deed de productie, regisseerde, was cameraman, deed de montage en speelde vaak zelf ook nog een rol in zijn films. In totaal heeft hij maar liefst 64 rollen vertolkt!

Het Verraad van de Zwarte Roofridder - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Verraad van de Zwarte Roofridder in de bioscoop

Wil je Het Verraad van de Zwarte Roofridder zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De gemene Zwarte Roofridder rooft het groene zegel. Ridder Bruno besluit zijn zoon Alwin met de jachtmeester Johan op pad te sturen om het zegel terug te halen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series